Impregneren

Vochtwering waterproof impregneert muren tegen vochtproblemen

Er zijn diverse methodes om vochtproblemen te bestrijden. Vochtwering Waterproof is uw vakspecialist is vrijwel al deze methodes. Impregneren is zo’n methode.

Het impregneren van uw gevel en buitenmuur zorgt ervoor dat de muur vuil- en waterafstotend wordt. Een buitenmuur impregneren is het waterdicht maken van uw muur en gevel door er een laagje op te spuiten of te rollen. Door uw muur te impregneren bent u vochtproof en zorgt u ervoor dat uw muur en gevel langer mooi blijft.

Impregneren buitenmuur

In het algemeen wordt een gevel geïmpregneerd om de muren waterafstotend te maken. Door te impregneren trekt er geen water meer in de muren.

Ook wordt deze methode gebruikt om de muren schimmelwerend te maken. Doordat er  geen vocht meer in de muren kan komen, kan er ook geen schimmel meer ontstaan aan de andere kant van de muur (dus in de binnenruimtes).

Hoe gaan de experts van Waterproof te werk?

De buitenmuur impregneren vindt vrijwel altijd plaats als er vocht in de buitenmuren bestreden moet worden. De voorbereiding van het impregneren zijn zo goed als gelijk aan die van het injecteren.

Na deze voorbereidingen wordt op de gevel impregnatievloeistof aangebracht. Dit wordt gedaan met lage druk, waarbij tegelijkertijd gezorgd wordt dat de vloeistof niet teveel vernevelt. Hierna moet de gevel drogen. Vervolgens is de gevel de eerste tien à vijftien jaar geheel beschermd tegen inslaand vocht. Na ongeveer vijftien jaar moeten de muren opnieuw worden geïmpregneerd.

Heeft u te maken met aangetaste gevels, vochtige muren of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of klik hier voor een vrijblijvende offerte