Kimnaad lekkage

Vochtwering Waterproof injecteert kimnaad lekkages waterdicht

Een kimnaad lekkage en de bijbehorende vochtproblemen zoals schimmel zijn zeer vervelend. Als u er op tijd bij bent, kunt u de schade gelukkig beperken. Laat de experts van Vochtwering Waterproof uw kimnaad lekkage verhelpen.

Oorzaak kimnaad lekkage

De kimnaad is de aansluiting van de vloer op de wand. Een aannemer probeert deze aansluiting door verschillende toepassingen af te dichten tijdens de stort. Beton krimpt tijdens zijn uithardingsfase. Het gevolg is dat er een krimp optreedt op de plek waar de wand op de vloer wordt gestort. Vaak is dit de boosdoener van een kimnaad lekkage. Om dit te voorkomen worden vaak kimblikken en andere soortgelijke artikelen meegestort, maar ondanks grote zorg en precisie kan er toch kimnaad lekkage ontstaan. Vochtwering Waterproof heeft oog voor detail en is u graag van dienst in het geval van een kimnaad lekkage.

Injectie bij kimnaad lekkage

Bij kimnaad lekkage is het net als bij dilatatielekkage belangrijk een nauwkeurige inspectie uit te voeren om de exacte locatie van de kimnaad lekkage te traceren. Zodra dat is gebeurd, brengen we in een gebied ter hoogte van de lekkage een waterdichte laag in wand en vloer aan waarmee de kimnaad weer waterdicht wordt gemaakt.

Dit doen we meestal door middel van de injectiemethode. Daarbij boren we op regelmatige afstanden in het lekkagegebied gaten. Deze gaten boren we niet recht in de muur of vloer, maar schuin in de richting van de lekkende kimnaad. In deze gaten persen we via ingebrachte injectienaalden onder hoge druk een injectievloeistof. In de muur en vloer reageert deze met de omliggende bouwmaterialen tot een waterdichte bescherm laag. Uw kimnaad lekkage is daarmee afgedicht en vochtproblemen zijn verleden tijd.

Laat u kimnaad lekkage snel behandelen

Last van kimnaad lekkage? Wacht dan niet langer en laat de lekkage behandelen door Vochtwering Waterproof. Met onze jarenlange ervaring verhelpen wij uw kimnaad lekkage in een oogwenk.

Neem nu contact op en wij maken een gratis offerte voor u op. KLIK HIER