Lekkage parkeergarage

Vochtwering Waterproof injecteerd tegen lekkages in parkeergarages

Heeft u last van een lekkende parkeergarage?

Vochtproblemen in parkeergarages is een veel gehoord probleem. Lekkages kunnen op verschillende plaatsen in de parkeergarage voorkomen en door verschillende problemen worden veroorzaakt.

Vochtwering Waterproof is uw expert op het gebied van vochtproblemen oplossen in uw parkeergarage.

Oorzaak lekkage parkeergarage 

Parkeergarages zijn over het algemeen grote betonnen constructies waar scheurvorming kan optreden in met name de vloer, het plafond en uiteraard de wanden.

Ook komen grindnesten voor in het beton. Grindnesten zijn zwakke plekken waar het grind zichtbaar is, omdat zand en cement zich onvoldoende hebben gehecht. Juist op deze plekken is de kans op lekkage bijzonder groot.

Lekkages in een parkeergarage zorgen voor lelijke vochtplekken, plassen op de vloer en hardnekkige aanslag op plafonds, vloeren en wanden.

Uiteraard wilt u verdere schade aan de constructie voorkomen en wilt u een parkeergarage die er degelijk, professioneel en netjes uitziet. Gelukkig is er iets te doen aan de lekkage in uw parkeergarage en kunt de de vochtproblemen oplossen.

Behandelen lekkage parkeergarage

Wanneer wij vochtproblemen oplossen in uw parkeergarage, gaan wij als volgt te werk.

Onze experts voeren eerst een zorgvuldige inspectie uit, die noodzakelijk is om de oorzaak en locatie van de lekkage vast te stellen. Daarna bepalen ze met u de beste aanpak om de lekkage op te lossen en in de toekomst te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Daarvoor heeft Waterproof een hele set aan methodes en hulpmiddelen beschikbaar, afhankelijk van het type en de locatie van vochtproblemen.

Een veel gebruikte methode van Waterproof is de injectiemethode. Daarbij boren we gaten op gelijke onderlinge afstanden in de  muur of vloer. Met een pomp persen we onder hoge druk injectievloeistof in die gaten. Eenmaal in de muur of vloer reageert de vloeistof met het steen of beton tot een waterdichte laag, waarmee parkeergarage lekkage tot het verleden behoort.

Vochtproblemen oplossen in garage?

Wilt u vochtproblemen oplossen en een lekkage in uw parkeergarage laten behandelen?

De experts van Vochtwering Waterproof hebben jarenlange ervaring met parkeergarage lekkage.

Neem contact met ons op en vraag gratis een offerte aan. KLIK HIER