Waterlekkage via een scheur

Vochtwering Waterproof injecteert een lekkage via een scheur dicht

Lekkage via een scheur in beton of metselwerk komt veelvuldig voor. Muren, plafonds en vloeren zijn nu eenmaal niet zo onaantastbaar als ze eruitzien. Ze zijn gebouwd met stenen, cement of beton en die bouwmaterialen zijn gevoelig voor temperatuurwisselingen en spanningen in de bouwconstructie. Uw lekkage verhelpen? Schakel Vochtwering Waterproof in.

Oorzaak waterlekkage

Als de spanning in een constructie te groot wordt of er te weinig preventieve maatregelen zijn genomen, kan scheurvorming ontstaan. En uiteraard zijn scheuren in muren een belangrijke bron van waterlekkage. Zodra een scheur rechtstreeks of via doorlopende poriĆ«n in het gesteente, verbinding heeft met de andere kant van de wand of vloer, is er sprake van een watervoerende scheur en is het wachten tot u lekkage via een scheur heeft. Deze lekkage verhelpen is van groot belang. Wacht dus niet te lang.

Lekkage verhelpen

Bij de behandeling van lekkage via een scheur, boren we op regelmatige afstanden langs de scheur gaten in de wand of de vloer. Het resultaat is dus een regelmatig patroon van gaten rondom de hele waterdoorlatende scheur. Die gaten boren we overigens niet linearecta de muur in, maar schuin in de richting van de scheur. Vervolgens brengen onze experts injectienaalden in de gaten, waarmee ze onder hoge druk een injectievloeistof in de gaten pompen. Deze injectievloeistof reageert in de muur of vloer tot een waterdichte laag.

Het resultaat is een scheur die absoluut geen water meer doorlaat en dus een einde aan waterlekkage. Uiteraard kunnen we u ook helpen bij het verdere dichten van de scheur en de verdere betonreparatie.
Vochtwering Waterproof staat u met een flinke dosis kennis en expertise graag bij om uw waterlekkage via een scheur vakkundig op te lossen.

Laat waterlekkage via een scheur nu behandelen

Vochtwering Waterproof staat u met een flinke dosis kennis en expertise graag bij om uw waterlekkage via een scheur vakkundig op te lossen.

Neem nu contact met ons op. Het aanvragen van een offerte is gratis. KLIK HIER